Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود یونسیان با بیان اینکه وزرات بهداشت باید واکسن هراسان طرح شکایت کند، گفت: مشکل اصلی ما در واکسن هراسی این است که برخی نهاد ها، افراد و تحرکاتی هستند که مردم را به ترس از واکسن کرونا تشویق می‌کنند.

مسعود یونسیان، دبیر کمیته تخصصی اپیدمیولوژی و پژوهش ستاد مقابله با کرونا، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا گفت: باید در نظر داشته باشیم بسیاری از بیماری‌ها غیر واگیردار هستند و اگر ما باید به فکر سلامتی خودمان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اگر کسی در معرض عوامل خطرناکی همچون چاقی، کم تحرکی، فشار خون، رژیم غذایی ناسالم و... باشد و به او توصیه شود باید رفتارت را اصلاح کنی و نپذیرد، شاید خیلی به دیگران مربوط نباشد چراکه فقط به خودش صدمه می‌زند، افزود: باید توجه داشت هزینه درمانی این افراد باید از محل هزینه عمومی که بیمه است، پراخت شود بنابراین این افراد نیز صد در صد آزاد نیستند.

یونسیان ادامه داد: بیماری‌های واگیردار به این صورت است که اگر من خودم رعایت نکنم هم خودم و هم دیگران در معرض خطرند و در چنین شرایطی مورد قبول نیست که کسی بخواهد بگوید به کسی مربوط نیست که من می‌خواهم واکسن بزنم یا نزنم و یا ماسک استفاده کنم یا استفاده نکنم.

دبیر کمیته تخصصی اپیدمیولوژی و پژوهش ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه در چنین شرایطی اگر فرد رعایت نکند علاوه بر خودش، دیگران نیز به مخاطره می‌افتند، گفت: ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که با یکدیگر در حال تعامل هستیم و اگر قرار باشد از قواعد جامعه تبعیت نکنیم باید جامعه ما را محدود کند.

او با اشاره به اینکه هر کسی که بگوید من به واکسن اعتقادی ندارم و نمی‌خواهم واکسن بزنم در واقع رفتار نابه هنجار اجتماعی را مرتکب شده و باید با او برخورد شود، ادامه داد: هر فرد و یا نهادی که جامعه را تشویق و تحریک به عدم واکسیناسیون کند و جامعه را به شکل واهی و بدون مستندات علمی  بترساند، باید با آن برخورد شود.

یونسیان گفت: اگر واکسن خطرات و عوارضی دارد، نهادهای رسمی، علمی و بین‌المللی وجود دارند که این موضوعات را بررسی می‌کنند و وقتی برای یک واکسن و یا یک دارو تائیدیه صادر می‌شود یعنی این خطرات آنقدر ناچیز است که اصلا قابل مقایسه با خطرات و عوارض عدم استفاده از آن دارو یا واکسن نیست.

او در پاسخ به اینکه چرا عده‌ای از واکسن کرونا می‌ترسند؟ افزود: اصولا عده‌ای از افراد از درمان و سوزن زدن یا از دارو خوردن و... می‌ترسند؛ این افراد باید با آموزش مناسب، تعامل صحیح و مناسب توجیه شوند.

دبیر کمیته تخصصی اپیدمیولوژی و پژوهش ستاد مقابله با کرونا با بیان اینکه مشکل اصلی ما در واکسن هراسی این است که نهادها، افراد و تحرکاتی هستند که مردم را تشویق می‌کنند از واکسن کرونا استفاده نکنند، تصریح کرد: ما در جامعه خودمان می‌بینیم این افراد در حال حاضر حاضر تریبونی دارند و رسانههای رسمی کشور به این افراد فضای صحبت می‌دهند.

یونسیان بیان کرد: وزرات بهداشت باید از چنین افرادی طرح شکایت کند چراکه مسئول سلامت کل جامعه است و تا زمانی که این رفتار صورت نگیرد ما شاهد این هستیم جمعیتی مستعد و آماده هستند که از هر چیزی از جمله واکسن بترسند.

او گفت: نظارت بر چنین موضوعاتی بر عهده کارشناسان حوزه سلامت، رسانههای جمعی، وزارت بهداشت و قوه قضائیه است و تا زمانی که نظارت صورت نگیرد ما شاهد واکسن هراسی در جامعه خواهیم بود و هر چه این موضوع جدی‌تر باشد ما دیرتر به زندگی عادی برمی‌گردیم و عوارض اقتصادی آن بر جامعه می‌ماند و مرگ و میر افزایش پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا رژیم غذایی ماسک جامعه جامعه واکسیناسیون دارو دارو درمان رسانه سلامت رسانه وزارت بهداشت قوه قضائیه مرگ واکسیناسیون اپیدمی کرونا واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۷۵۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد

به گزارش خبرآنلاین، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی آموزش و پرورش علیه دست اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

مهر در خبری نوشت: امید رضاوند مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضائی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضائی وزارت آموزش و پرورش علیه دست اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

رضاوند با اشاره به شأن و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلّم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر به فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضائی با تاکید بر اینکه وزارت‌آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحدهای حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضائی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیر اخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یاد شده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903422

دیگر خبرها

  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • تایید حقانیت بانوان تماشاگر در رای بازی سپاهان پرسپولیس
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال‌ نمایش خانگی
  • آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی شکایت کرد