Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد سالک روز ‌روز جعه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا در خصوص نقش سمن‌ها در مقابله با کرونا اظهار داشت: نقش اصلی سازمان‌های مردم نهاد در مقابله با این پاندمی، کاهش واکسن‌هراسی، مشارکت در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تزریق واکسن کووید ۱۹ باید از طریق آگاهی‌بخشی عمومی اتفاق بیافتد.

وی تصریح کرد: در حقیقت نقش سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌های جوانان در این زمینه یک نقش تبلیغی - ترویجی است که از طریق سه روش انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سالک افزود: در گام نخست، سمن‌ها می‌توانند با تولید محصولات رسانه‌ای و اقدامات خلاقانه در فضای مجازی همچون ساخت موشن‌گرافی (طراحی متحرک)، فتوکلیپ، ویدئوکلیپ، اینفوگرافی و شرح و توضیح فواید واکسیناسیون و کاهش آمار بستری و فوت ناشی از تزریق واکسن، مردم را از نتایج واکسیناسیون آگاه سازند.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و فعالیت‌های داوطلبانه وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: از این طریق همچنین می‌توان به شبهات و ابهامات مخالفان واکسن، ترس روانی جامعه در رابطه با عوارض و نتایج واکسیناسیون هم پاسخ داد.

سالک اظهار داشت: سازمان‌های مردم نهاد همچنین می‌توانند به عنوان واسط بین چهره‌های مرجع (شخصیت‌های مورد پذیرش جامعه) اعم از چهره‌های هنری، فرهنگی، ورزشی عمل کنند. در حقیقت تریبون شهروندان شوند و شخصیت‌های علمی و اجتماعی و... را ترغیب کنند که در فضای مجازی، رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف در این باره اظهار نظر کرده و جامعه را به مقابله با کرونا، رعایت ضوابط بهداشتی و دریافت واکسن تشویق کنند.

به گفته این مسئول، سمن‌ها با اعزام تیم‌های رسانه‌ای هم می‌توانند از شخصیت‌های مورد تایید مردمی درخواست اظهار نظر در این رابطه را داشته باشند.

ضرورت حضور میدانی در مناطق محروم برای آگاهی‌بخشی درباره کرونا

سالک ادامه داد: یکی دیگر از مهمترین اقدامات سمن‌ها در این راستا باید حضور میدانی و عملیاتی در مناطق محروم و گفت وگو با ساکنین این مناطق باشد. مردم نقاط آسیب‌دیده به دلیل عدم دسترسی به رسانه‌ها، فضای مجازی و... اطلاعات لازم در خصوص نتایج واکسیناسیون را دریافت نکرده و دچار ترس و نگرانی از عوارض و نتایج واکسن و بالتبع واکسن‌گریزی خواهند شد.

وی تاکید کرد: بنابراین سازمان‌های مردم نهاد از طریق دیدار چهره به چهره و گفت وگو می‌توانند لزوم و اهمیت دریافت واکسن را برای این گروه‌های جمعیتی توضیح و این دسته را نیز برای مشارکت در واکسیناسیون اقناع کنند. اکنون نیز اقدامات فرهنگی متعددی در استان‌ها در این زمینه در حال انجام است.

به گزارش ایرنا، بنابر اعتقاد برخی از کارشناسان اجتماعی و روانشناختی، انجیوها، سازمان‌های مردم نهاد و داوطلبانه بیش از گروه‌های رسمی، نهادهای شناخته‌شده و حتی شخصیت‌های سرشناس اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و علمی می‌توانند جامعه را به مشارکت در واکسیناسیون و رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی مقابله با کرونا دعوت کنند.

در حال حاضر ۳ هزار و ۷۲۰ سازمان مردم نهاد با مجوز رسمی وزارت ورزش و جوانان در زمینه آسیب‌های اجتماعی (متشکل از آسیب‌های رفتاری، خودکشی، خشونت‌های خیابانی، سوء‌تغذیه، فرزندان طلاق، مبارزه با اعتیاد، کودکان خیابانی و بی‌سرپرست)، فرهنگ‌سازی، اشتغال، کمک در مواقع بحران و... در کشور فعالیت می‌کنند.

پیش از این نیز سمن‌ها با شیوع کرونا از طریق راه‌اندازی کمپین «کرونا را شکست می دهیم» در سه حوزه آگاهی‌بخشی، تامین اقلام بهداشتی - درمانی گروه‌های خاص (مثلا کودکان کار) و همکاری با کمیته‌های مردمی ستاد ملی مقابله با کرونا در این زمینه فعالیت می‌کردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اختصاصی ایرنا واکسن آسیب ها بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل آموزش کودکان مناطق محروم در روزگار کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اختصاصی ایرنا واکسن ویروس کرونا اختصاصی ایرنا واکسن آسیب ها بهداشت و سلامت سازمان های مردم نهاد مقابله با کرونا مناطق محروم آگاهی بخشی سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات صهیونیست‌ها استفاده می‌کنیم

به گزارش قدس آنلاین، محمد دهقان معاون حقوقی رئیس جمهور در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیأت دولت با حضور خبرنگاران مبنی بر مطالبه جهانی تحریم رژیم صهیونیستی از المپیک گفت: ما یک فهرستی اقدامات رژیم صهیونیستی را با مشارکت سازمان‌های مردم نهاد تهیه کرده‌ایم که جلسات ما با این سازمان‌ها همچنان ادامه دارد.

وی‌افزود: در همین زمینه روز گذشته جلسه‌ای برگزار شد و مستند سازی در خصوص اقدامات و جنایات رژیم صهیونیستی صورت گرفت تا از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد داخلی استفاده کنیم.

دهقان اظهار کرد: با ارتباطاتی که با سازمان‌های مردم نهاد خارجی و اروپایی وجود دارد از ظرفیت‌های آنها نیز در این زمینه استفاده خواهد شد تا ما بتوانیم از این ظرفیت‌ها برای اینکه جنایات رژیم صهیونیستی را در غزه مرتکب شده است و همچنان نیز ادامه دارد در حد ممکن در کشورهای مختلف جهان پیگیری شود.

وی ادامه داد: البته چون ما دولت رژیم صهیونیستی را به عنوان دولت به رسمیت نمی‌شناسیم طبیعت اقدامات ما به عنوان دولت خیلی وجهی ندارد و اقدامات ما از مسیرهای دیگری باید صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • بررسی روند اجرای طرح‌نور و عفاف و‌حجاب در خوی 
  • گسترش حجاب در جامعه نیازمند همکاری دیگر نهادها است
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • برگزاری انتخابات شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد کردستان
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد برای محکومیت جنایات صهیونیست‌ها استفاده می‌کنیم
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • توافق‌نامه همکاری سازمان‌های بسیج اقشار و سازمان بسیج رسانه با بسیج سازندگی امضاء شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!