Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: سال‌هاست که پروژه دین هراسی از سوی دشمنان بشریت و صاحبان زر و زور کلید خورده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدمهدی ایمانی‌پور رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: وظیفه بزرگ امروز و فردای ما، رفتار مؤمنانه و استقامت بر تبیین جلوه‌های رحمانی ادیان است و این مهم در یک اقدام همه جانبه و فراگیر با حضور رهبران ادیان میسر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، سال‌هاست که پروژه دین هراسی از سوی دشمنان بشریت و صاحبان زر و زور کلید خورده است، گاه با ساخت افراط گرایان دینی و مذهبی و گاه با بزرگنمایی و نمایش رفتار ناصواب چند به ظاهر رهبر دینی. پژوشگران، نهاد‌ها و رهبران دینی برای مبارزه با این نمایش‌های ساختگی، نیازمند کوشش و همفکری مضاعف هستند.

این سخنان در نشست تخصصی «بهبود روابط انسانی در دوران پساکرونا با الهام از آموزه‌های اسلام و مسیحیت» با حضوریوان ساوکا، دبیرکل شورای جهانی کلیسا‌ها مطرح شد.

بیش از دو سال است که جامعه جهانی درگیر مشکل کرونا شده است. شیوع گسترده این بیماری در زمانی کوتاه در تمامی کره زمین نشان داد که چگونه زندگی بشر می‌تواند در کوتاه زمانی در طوفان حوادث ناشناخته گرفتار شود. درماندگی بشر در ماه‌های نخست شیوع این بلیه، کشتار میلیونی، ضرورت فاصله گذاری اجتماعی، بر هم خوردن روند‌های اقتصادی، فلج شدن سیستم‌های بهداشتی کارآمد، فروپاشی سیستم‌های حمایتی دولت‌ها و ... بخشی از مشکلاتی بود و هست که شیوع بیماری کرونا در پی داشته است.

به گفته ایمانی پور، تجربه بشری در این گرفتاری‌ها، بار دیگر نشان داد که باور‌های دینی تا چه اندازه می‌توانند نقش مؤثر و مفیدی را در پیدا کردن راه حلی برای غلبه بر مشکلات حادث شده به عهده بگیرند.

او می گوید، کرونا یک بار دیگر نشان داد که شکاف تکاثر ثروت و استضعاف چقدر جامعه جهانی را آسیب پذیر کرده است. تعالیم انبیای الهی در این خصوص ضرورت تامین زندگی شرفتمندانه برای همه مردم یک بار دیگر به صورت جدی برجسته شد. این شکاف نه تنها در میان کشور‌های شمال و جنوب، بلکه در خود کشور‌های برخوردار نیز به بدترین وضعیتی چهره نشان داد. اغلب قربانیان این پاندمی فرودستان و حاشیه نشینان این کشور‌ها هستند که دسترسی کافی به نظام بهداشت و سلامت ندارند.

ایمانی پور ابراز امیدواری کرد، عرصه جدیدی از همکاری و همدلی را بین نمایندگان ادیان گشوده شود و در پرتو تعالیم انبیای الهی بتوانیم زندگی بهتری برای همنوعان خود در سراسر کره خاکی فراهم آوریم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۸۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه حمل‌ونقل دو وظیفه اصلی راه و شهرسازی است

معاون وزیر راه و شهرسازی از اجرای دو طرح نهضت ملی مسکن و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل به عنوان دو وظیفه اصلی این وزارتخانه نام برد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی؛ محمدعلی زهره‌ای، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهار کرد: وزارت راه‌وشهرسازی اجرای دو وظیفه اصلی نهضت ملی مسکن و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل را بر عهده دارد که در هر دوی آنها پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم.

وی گفت: با وجود همه مشکلات موجود در راستای ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در چهار سال، تأمین زمین و هماهنگی با بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات انجام شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی گفت: عملیات اجرایی ۲.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور شروع شده و در خصوص اجرای قانون جوانی جمعیت هم کار ماندگاری در حال انجام است.

زهره‌ای تصریح کرد: در خصوص اجرای طرح نهضت حمل و نقل البته تا نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی مهمترین مشکل در این زمینه را بی‌عدالتی در پرداخت‌ها اعلام کرد و افزود: حل این مشکل نیازمند نگاه ویژه به پرسنل راه و شهرسازی است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی ادامه داد: برای رفع مشکل نیروی انسانی اداره کل راه و شهرسازی به حمایت استانداری خراسان جنوبی نیاز داریم.

میرمحمد مودی، مدیرکل راه و شهرسازی استان خراسان جنوبی هم در این دیدار گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص اجرای نهضت ملی مسکن و باندهای دوم ارائه کرد و گفت: اجرای پروژه راه‌آهن با توجه به تأمین اعتبار آن از طریق تهاتر نفتی، مشکل مالی ندارد و پیمانکاران اجرای این پروژه خواستار کمک مالی برای افزایش ماشین‌آلات شده‌اند.

مودی با اشاره به این نکته که اتفاقات خوبی در راه و شهرسازی در خراسان جنوبی در حال وقوع است، وعده ساخت چهار میلیون واحد مسکونی در مدت چهار سال را نشانگر شجاعت رئیس‌جمهور در این زمینه دانست.

کد خبر 751846

دیگر خبرها

  • سروری‌مجد: الگوی تقریب مذاهب و ادیان دانشگاه آزاد الگوی جهانی است
  • هاشمی: باید به استقلال وپرسپولیس کمک کرد تا از مسیرشان دور نشوند
  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • اجرای طرح نهضت ملی مسکن و توسعه حمل‌ونقل دو وظیفه اصلی راه و شهرسازی است
  • اعتراض دانشجویان دنیا علیه جنایات اسراییل نشان از بیداری آنان است
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • هم اندیشی ادیان و مسئله غزه
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • دانشگاه ادیان و مذاهب با ۳۲۳عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • تجمعات در آمریکا از روی انسانیت و عدالت خواهی است